Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bor Péter, Baranyai Barnabás - A tehetség kötelez

Bor Péter, Baranyai Barnabás - A tehetség kötelez

Versenygyőzelmekkel és számos, különböző hangszerösszeállítású kamarazenei koncert tapasztalatával a hátuk mögött lép színpadra a két fiatal művész, Bor Péter és Baranyai Barnabás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 5. vasárnap, 19:00

A tehetség kötelez
Bor Péter és Baranyai Barnabás A Zeneakadémia saját szervezésű programja
Hindemith: Brácsa-zongora szonáta, op. 11/4
Enescu: Koncertdarab
Bor Péter (brácsa), Dani Imre (zongora)
Sosztakovics: d-moll cselló-zongora szonáta, op. 40
Baranyai Barnabás (cselló), Szabó Marcell (zongora)

SZÜNET

Brahms: a-moll klarinéttrió, op. 114 (a szerző átirata brácsára, csellóra és zongorára)
Bor Péter (brácsa), Baranyai Barnabás (cselló), Szabó Marcell (zongora)

Versenygyőzelmekkel és számos, különböző hangszerösszeállítású kamarazenei koncert tapasztalatával a hátuk mögött lép színpadra a két fiatal művész, Bor Péter és Baranyai Barnabás. Bor Péter 2019-ben első lett az Országos Lukács Pál Brácsaversenyen, mellyel fellépési lehetőséget is kapott a Magyar Rádiótól és a Bartók Béla Emlékháztól. Baranyai Barnabás 2016-ban az Országos Dohnányi Ernő Kamarazene Versenyen ért el első helyezést, valamint kvartettjével a Weiner Leó Országos Kamarazene Versenyen nyert arany érmet és Beethoven-díjat. A Junior Príma Díjas és Fischer Annie-ösztöndíjas csellista mutatta be a Miskolci Bartók Fesztiválon Fekete Gyula gordonkaversenyét. A koncerten a 20. századi zene két meghatározó alkotójának egy-egy szonátája hangzik el, Hindemith brácsaszonátája és Sosztakovics csellószonátája egyaránt a szerzők első alkotói korszakában keletkeztek, közös produkcióként pedig egy Brahms-triót adnak elő Szabó Marcell zongoraművész közreműködésével.
 
Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Támogató:

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!