Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BONNIE TYLER

BONNIE TYLER

2021. június 18. (péntek), 20.00
Budapest, Barba Negra (1117 Budapest, Neumann János u. 2.)
Kapunyitás: 18.00
 több

Aktuális előadásokKilenc év után tér vissza Budapestre Bonnie Tyler. Az ikonikus brit rockénekesnő, legnagyobb slágereivel és új dalaival érkezik 2021. június 18-án a Barba Negrában!

 

Védjegyévé vált, rekedtes hangjáról ismert énekesnő karrierje a ’70-es évek közepén indult, az „It's a Heartache” című dalával, ám az végső áttörést a ’80-as években érte el, amikor dalaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. A „Total Eclipse of the Heart”, a „Holding Out for a Hero” vagy az „If You Were A Woman (And I Was A Man)” című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó játszási listáin is szerepelnek.

 

Ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei és életműdíjjal tűntették ki, dalai állandó szereplői sorozatok, filmek, musicalek betétdalaiként, 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között aGuinness-rekordok Könyvébeis és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki máig folyamatosan koncertezik és jelentet meg albumot. Legutóbbi, tavasszal megjelent Between the Earth and the Starscímű albuma is ékes példa kifogyhatatlan energiáira.

 

Nagyszerű zenekara élén Bonnie Tyler igazi rock-dívaként tündököl. Egyszerre energikus és megható élő koncertjei máig ámulatba ejtik rajongóit. Összes régi és új slágereit felvonultató budapesti koncertje a 2021-es nyár egyik felejthetetlen zenei csemegéjét ígéri.

 

A2020. június 19-i koncertremegvásárolt jegyek, érvényesek az új dátumra!

 

Jegyek:

Normál jegy: 11.900 Ft

A koncert napján: 13.900 Ft

Ajánló


Az Aram Shelton Hang Quartet zenéjéhez Ornette Coleman, Eric Dolphy és Charles Mingus…

Magyarország élvonalbeli világzenei csapata és a hazai X-Faktor első női győztesének közös színpadi…

Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? Miért szeretnék oly sokan legalább évente egyszer színpadon…