Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BOLHA  A FÜLBE - bohózat három felvonásban - A Thália Színház előadása

BOLHA A FÜLBE - bohózat három felvonásban - A Thália Színház előadása

A Thália társulatának pazar szereposztású tisztelgése a francia bohózatszerzők koronázatlan királya előtt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 24. hétfő, 20:30

A Thália társulatának pazar szereposztású tisztelgése a francia bohózatszerzők koronázatlan királya előtt!

Állítólag mindenkinek létezik egy hasonmása a világon. És Chandebise igazgató hiába korrekt úriember, ha belőle is kettő van. A felesége gyanút fog, és tőrbe csalja. Chandebise gyanút fog, és a legjobb barátját küldi maga helyett. A barát pedig titokban a feleség reménybeli szeretője. Egymás karjába is zuhannak a kétes hírű Hotel Numerában, de a váratlan randevú rémálommá változik, amikor mégiscsak megjelenik Chandebise. Egyszerre két irányból. Megbolydul a szálló, azonnal összefutnak, akiknek nem szabad találkozniuk. Szobák falán át pördül az ágy, a leírhatatlan kavarodásban mindenki észvesztve menekül egymáshoz és egymás elől.

A bohózat: a tragédia fonákja. Arról mesél, könnyekig nevettetően, amilyennek látszik az ember, és amilyennek látszani szeretne. Szerencsére ezek nem mi vagyunk – csak a többiek.

Szereplők:
Chandebise  Szervét Tibor
Raymonde Gubás Gabi
Tournel Pindroch Csaba
Camille Mózes András
Histangua Nagy Viktor
Lucienne Szabó Erika
Dr. Finache Vida Péter
Ferraillon Tamási Zoltán
Olympe Mórocz Adrienn
Rugby Bán Bálint
Baptistin Hunyadkürti István
Antoinette Tóth Eszter
Étienne Domokos László mv.

Rendező: Kelemen József

 

Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!