Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bogármese
8

Bogármese

Vajon sikerül-e új barátjának, a Csillagszemű Bogárkának még időben újra összeraknia a varázsvirágot, hogy Szivárványos meggyógyuljon és a szürkebogarak ismét visszabújjanak a föld alá?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 28. vasárnap, 10:30

BOGÁRMESE
Mesés táncshow egy felvonásban

Egyszer, amikor a gonosz páncélfejű grafitbogarak uralkodtak az erdőben, egy éjjel gyönyörű gyógyító erejű virág nőtt a rét közepén és a varázsvirág visszakergette a szürkebogarakat a föld alá.

Ám egy napon hatalmas vihar támadt és letörte a varázsvirágot. A szárát a szarvasbogár vette el a szél ellen támasztékul.
A széthullott szirmokat - a fejük föé tartva - különböző bogárkák vitték magukkal az eső elől menekülve: egyet a hangyák, másikat a legyek, harmadikat a szeméthasznosító bogarak, a negyediket a skarabeuszok. Az ötödik szirom a Szivárványos Bogárkához került, de őt meglátták a föld alól kiszabaduló szürkebogarak és majdnem elfogták, a karján meg is csípték. Elmenekült, de a csípéstől megbetegedett.

Alkotók, előadók:
Sárközi Gyula ötlete nyomán meséjét írta: Lázár Ervin és Lázár Zsófia
A mesét színpadra alkalmazta: 4 for One
Díszlet, jelmez: Kentaur
Zene: Tallér Zsófia, Faltay Csaba
Koreográfia: 4 for one (Sárközi Gyula, Jurányi Patrick, Kovács Zsolt, Kováts Gergely Csanád)
Smink: PG (Pál Gergely)
Előadják a Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium és AMI növendékei

Az előadás hossza
Kb. 90 perc, szünet nélkül

Támogató: KIM

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

zenés party két részben

Ajánló


Johann Sebastian Bach – Felix Mendelssohn-Bartholdy MÁTÉ-PASSIÓ Oratórium egy részben, német nyelven, magyar és angol felirattal

A Magyarországhoz sok szállal kötődő gitárfenomén akusztikus triójával tér vissza a Müpába március 16-án, így ölelve át jelképesen nemzeti ünnepünket…

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!