Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bő szekund

Bő szekund

A muzsika megannyi területén otthonosan mozgó zenetörténész-konferanszié Bősze Ádám pedig nem volt rest, hogy előálljon egy újabb műsorral, s virtuózan mozogva a televíziós és rádiós műsorok, az antikváriusi teendők és például a Pannon Filharmonikusoknál indított, népszerű zenei élményprogramok között, idén áprilisban megszületett a BŐ SZEKUND.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 23. hétfő, 19:00

,,Hogy országos Bősze várható, az már azért is örömteli újság, mert ez a standup-est jó. Jó, mert másfél óráig nem unatkozunk” – írta Bősze Ádám első, #szeretnekahallgatók című standup műsoráról Csabai Máté kritikus.
A sziporkázóan jó hangulatú show kedélyjavító és lélekfrissítő hatása már végigsöpört hazánkon Debrecen, Szeged, Kőszeg, Pécs, Miskolc, Sopron, Székesfehérvár, Budapest és Kaposvár érintésével, s a siker folytatást követelt! A muzsika megannyi területén otthonosan mozgó zenetörténész-konferanszié Bősze Ádám pedig nem volt rest, hogy előálljon egy újabb műsorral, s virtuózan mozogva a televíziós és rádiós műsorok, az antikváriusi teendők és például a Pannon Filharmonikusoknál indított, népszerű zenei élményprogramok között, idén áprilisban megszületett a BŐ SZEKUND. A második standup-show, amelynek budapesti premierje tavasszal a MOMKult nagyszínpadán volt, 2019. szeptember 23-án 19 órakor pedig a Pécsi Harmadik Színházban lesz látható. A tartalom teljesen új, a formátum viszont semmit nem változik: bő egyórás, szünet nélküli szórakozásra van kilátás – ígéri a Bartók Rádió műsorvezetője.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!