Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bille Gergő Quintet és Fekete Kovács Kornél - Közös szerzői est. Jazz itt!

Bille Gergő Quintet és Fekete Kovács Kornél - Közös szerzői est. Jazz itt!

Bille Gergő trombitás-szárnykürtös a Zeneakadémia Jazz Tanszékén alapította együttesét, mely azóta elnyerte a Jazz Showcase és a Get Closer zenei verseny első díját.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 19. kedd, 19:00

A kvintett repertoárjában kizárólag saját szerzemények szerepelnek, melyek a modern, amerikai jazz mellett a mai globális könnyűzene különböző irányzatainak hatásait is magukon viselik, legyen szó funkról, hip-hopról, különböző latin lüktetésekről vagy akár drum ’n’ bassről. Önálló hangzásuk kialakításában mind az öt zenész egyenrangúan részt vesz, zenéjük a mainstream jazztől a megfoghatatlan avantgárdig terjed. A modern jazz kedvelői számára kihagyhatatlan koncertjükön vendégként csatlakozik hozzájuk a Modern Art Orchestra vezetője, a legendás hangszerelő, zeneszerző és egyáltalán nem utolsó sorban zseniális trombitás, Fekete Kovács Kornél.

Bille Gergő és Fekete Kovács Kornél szerzeményei

Bille Gergő (trombita, szárnykürt), Lukács Gábor (szaxofon), Bécsy Bence (gitár), Miskolczi Marci (bőgő), Szabó Sipos Ágoston (dob)

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!