Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Biciklivel a világ...Illés Adorján estje

Biciklivel a világ...Illés Adorján estje

Illés Adorján estje izgalmas vetítéssel egybekötött útibeszámolója arról, hogyan változtatja meg az embert a világjárás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 18. kedd, 18:00

Biciklivel a világ...
Illés Adorján estje

Készülj fel egy lenyűgöző utazásra IIlés Adorjánnal, aki 1473 nap alatt körbeutazta a Földet kerékpárral.
39 ország, 46ezer km és számtalan élmény vár rád az élménybeszámolón. Adorján negyedszer fog nálunk előadást tartani, ezen az estén leginkább közép- és dél-amerikai, illetve európai kalandjairól fogsz hallani. Szó lesz majd costa-ricai önkénteskedésről egy vulkán lábánál, Panama vadregényes tájairól, Panama város ámulatba ejtő felhőkarcolóiról, a kolumbiai és ekvádori emberek bájáról, és arról is, hogy miket tanulhatunk, ha hosszabb távú utazásra adjuk a fejünket.
Az előadás célja az is, hogy inspiráljon téged, hogy lépj ki a komfortzónádból és kezdd el megvalósítani az álmaidat! Ha szeretnéd tele lenni energiával és új lendületet adni az életednek, akkor ne hagyd ki ezt az eseményt! Hozd el barátaidat és családodat is, és töltődjetek fel azzal az érzéssel, hogy bármi lehetséges, ha elég kitartóak vagyunk.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas és inspiráló élményt!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!