Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BÉZS estek - Fodor János vendége Nagy János afronauta

BÉZS estek - Fodor János vendége Nagy János afronauta

A radiobezs.hu nyilvános műsorfelvétele.
FODOR János vendége Nagy János afronauta
A beszélgetést követően AFRONAUTÁK koncert.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 19. csütörtök, 19:00

BÉZS estek - Fodor János vendége Nagy János afronauta

A 27 éves zenész küzdelmes gyermekkora után Budapestre költözött, ahol utcazenészként kezdte meg pályafutását. Ma már rendszeres fellépője az O.Z.O.R.A., Everness, SAMSARA és a SZIGET fesztiváloknak. Többek közt olyan zenészekkel játszik együtt, mint Lajkó Félix, Balázs János, Másik János és Karácsony James.

Nagy János egy igazán egzotikus, a 21. század egyik legkülönlegesebb zenei találmányával érkezik, a handpan-nel. A sokakat csészealjra emlékeztető hangszert egyedi világa miatt hangszer helyett hangszobornak is hívják. Hangja az ismert tibeti hangtálakra emlékeztethet, ami egy varázslatos, nyugodt világba kalauzolja a hallgatókat, ezzel kiragadva őket a stresszel teli hétköznapokból.

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!