Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Best of Geszti

Best of Geszti

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 4. péntek, 20:30

Best of Geszti

2023. augusztus 04. (péntek), 20.30 – Tokaj Fesztiválkatlan

 

Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy…Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és csapata sok generációnak tud újat, na meg persze régit mutatni. Így tesz majd 2023. augusztus 11-én is a Tokaj Fesztiválkatlanban.

A Best of Geszti koncert a legsikeresebb Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár és a Létvágy dalokat sűríti egy ütős, szórakoztató és látványos produkcióba, a Jazz+Az kiváló muzsikusaival.

„Én nem egykedvű vagyok, hanem sokkedvű, ezért többféle hangulat és stílus jellemzi a bulikat. Van benne pop, rap, funky, folk pop, elektro swing, s a régi, ismert slágerekkel egy programba gyúrva a friss dalaim is megszólalnak. Koncertjeimen együtt táncolunk és bulizunk a közönséggel.” – mondta Geszti Péter.

A tokaji koncerten is garantált a jókedv, ahol a jó muzsika mellett nem hiányozhat majd Geszti lendületes színpadi jelenléte és humora sem.

 

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!