Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bencs estek - Többszemközt: Gáspár Tibor

Bencs estek - Többszemközt: Gáspár Tibor

Ismert – és a Móricz Zsigmond Színházban is gyakran megforduló – színművész, Gáspár Tibor lesz a Bencs Villa Többszemközt sorozatának vendége március 19-én, kedden 17.30-tól.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 19. kedd, 17:30

A Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez március 19-én is.

A Jászai Mari-díjjal és Érdemes művész címmel is kitüntetett Gáspár Tibor 2003. és 2012. között szabadúszóként volt színházunk tagja, de később is visszatért ide különböző szerepekre. 2010-ben ő kapta a Móricz-gyűrűt. A színházrajongók láthatták őt például a Tizenkét dühös ember, a My Fair Lady, a Móricz szerelmei, a Lear király, a Csárdáskirálynő, az Aranycsapat, A hazug, a Biedermann és a gyújtogatók és a Sirály című színdarabokban.

Mozi és tv-filmekben, -sorozatokban  is rendszeresen szerepel (például: Másnap, Intim fejlövés, Veszettek, Anyám és más futóbolondok a családból, Kincsem, Budapest Noir, Aurora Borealis -  Északi fény, illetve A főügyész felesége, Bányató,  Munkaügyek, A mi kis falunk, A tanár, stb.). Rendez és szinkronizál is.

Jelenleg a Miskolci Nemzeti Színház tagja.

Pályájáról, a színész lét örömeiről és nehézségeiről, érdekes hobbijairól is szó lesz majd. Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, érdekes beszélgetés várja Önöket a Bencs Villában március 19-én, 17.30-tól.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Ajánló


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!