Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BEMUTATÓ - AGAPÉ • PR-Evolution Dance Company

BEMUTATÓ - AGAPÉ • PR-Evolution Dance Company

Manapság sokan érzik úgy, hogy zsákutcába jutottak, elmerülve a külső valóság egyeduralkodó hiedelmében, árnyképeket kergetnek önmagukról, mindig jobbat és többet akarva elvesznek az elégedetlenségben, elfelejtik, mi a szeretet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 6. kedd, 19:00

Bemutató - Agapé
PR-Evolution Dance Company

Műfaj: kortárs
Felvonások száma: 1
Időtartam: 65 perc
Korhatár:+10

Gyűlölni nem születtem én, szeretni csak.

Szophoklész: Antigoné (523)

Bizonyítéka ez annak, hogy már Jézus eljövetele előtt is létezett az agapé, a szeretet legtisztább formája, amely önzetlen, feltétel nélküli és tevőleges, megbocsátani képes.

Manapság sokan érzik úgy, hogy zsákutcába jutottak, elmerülve a külső valóság egyeduralkodó hiedelmében, árnyképeket kergetnek önmagukról, mindig jobbat és többet akarva elvesznek az elégedetlenségben, elfelejtik, mi a szeretet. A mindennapok tele vannak a jól ismert Nárcisz és Ekhó történet variánsaival, a pszichológusok szerint ezek növekvő tendenciát mutatnak. Ám az agapé tanulható, nem ösztön megnyilvánulás. Előadásunkkal arra szeretnénk biztatni nézőinket, hogy ne adják fel az útkeresést a békéhez, az otthonra találáshoz – az agapéhoz!

Előadják:
Bakonyi Jusztina, Guzmics Petra, Hoffmann Luca, Safranka-Peti Zsófia, Tóth Rebeka, Füzesi Csongor, Nagy Csaba Mátyás

Díszlet: Komesz Borbála, Zubor Kata
Bábkészítő: Majoros Gyula
Jelmez: Nemes Nóra
Zene: Gergely Attila, Nagy Teodóra, Sarshar Ghozat
Dramaturg: Fabacsovics Lili
Szakértő: Hegedűs Sándor
Koreográfus: Nemes Zsófia

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!