Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Békási Kertmozi:Cseng mester konyhája

Békási Kertmozi:Cseng mester konyhája

Felesége halála után a kínai séf, Cseng Finnország távoli falucskájába utazik, hogy újra felvegye a kapcsolatot egy régi barátjával, akivel évekkel ezelőtt ismerkedett meg Sanghajban. Megérkezésekor kiderül, hogy a faluban senki sem ismeri az illetőt, de a helyi kávézó barátságos tulajdonosa, Sirkka a segítségére siet, szállást kínál neki.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 27. szerda, 20:30

BÉKÁSI KERTMOZI  

Esőnap következő nap csütörtök

30 perc vetítés után a rendezvény megtartottnak minősül

Cseng mester konyhája

(feliratos finn-kínai vígjáték, dráma, 114 perc, 2019)  

12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Felesége halála után a kínai séf, Cseng Finnország távoli falucskájába utazik, hogy újra felvegye a kapcsolatot egy régi barátjával, akivel évekkel ezelőtt ismerkedett meg Sanghajban. Megérkezésekor kiderül, hogy a faluban senki sem ismeri az illetőt, de a helyi kávézó barátságos tulajdonosa, Sirkka a segítségére siet, szállást kínál neki. Cseng cserébe beavatja a kínai konyha titkaiba, és ezzel gyorsan feldobja a falu gasztronómiai palettáját. Cseng hamar a közösség egyik fontos és megbecsült tagjává válik. Eljön azonban a pillanat, amikor turistavízumának lejárata vészes közelségbe kerül, és a falu lakóinak össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák új barátjuk elvesztését.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!