Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Beatriz Nunes Trio (PT)

Beatriz Nunes Trio (PT)

A jazz és a portugál zenei tradíció remek kombinációt mutatja be a Beatriz Nunez Trio legújabb, 2021-ben megjelent, À Espera do Futuro ('Sóvárgás a jövő iránt') címet viselő albumán, melyet ezen a koncerten az Opus közönsége elé tár.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 3. péntek, 20:00

Beatriz Nunes Trio (PT)

Közreműködik:
Beatriz Nunes - ének
Paula Sousa - zongora
André Rosinha - nagybőgő

A  2021-ben megjelent album a pandémia alatt született, a rajta szereplő kilenc dal pedig szavakkal és szavak nélkül is az elmúlt időszak társadalmi és politikai jelenségeit, valamint azok személyes vetületét tükrözi. A Beatriz Nunez Trio három nagyszerű zenész találkozásából született. A formáció énekese, Beatriz Nunez 2012-ben Portugália egyik leghíresebb fado- és folkzenekara, a Madredeus éenekeseként kezdte karrierjét, 2018-ban pedig már a Europe Jazz Media Chart toplistáján találta magát debütáló albumával. A zongoránál Paula Sousa jazz-zongoraművészt hallhatjuk, aki a neves Berklee College of Music-ban tanult, és 2020-ban a Time Out magazin a portugál szcéna egyik legrelevánsabb jazz-pianistájaként hivatkozott rá. A bőgő mögött André Rosinha nagybőgős látható, aki 2015 óta az Eurovíziós Dalfesztivál-győztes Salvador Sobral zenekarának tagja, de játszott más kiválóságokkal is, úgymint Mário Laginha és Perico Sameat. Hármójuk melodikus, ugyanakkor nem egyszer melankolikus dallamai olyan keskeny időréseket képeznek, amelyekben megnyugvást találhatunk a bizonytalan jövő és a fajsúlyos jelen között.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!