Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


BBF 2019 - Beethoven Budán Fesztivál - Roll Over Beathoven

BBF 2019 - Beethoven Budán Fesztivál - Roll Over Beathoven

Benkő László és Balázs Fecó koncertje
Közreműködik: Szakcsi Lakatos Béla és a Rajkó Zenekar
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 3. péntek, 19:30

BBF 2019 | Beethoven Budán Fesztivál | Roll Over Beethoven | Benkő László és Balázs Fecó koncertje
2019. május 3. (péntek) 19.30
Hagyományok Háza (1011 Budapest, Corvin tér 8.)


Közreműködik: Szakcsi Lakatos Béla és a Rajkó Zenekar
Borbély Zsolt – dobok,
ifj. Herrer Pál – szintetizátor,
Jankai Béla – billentyűs hangszerek,
Solti Ferenc – basszusgitár,
Szűcs János - gitár

Nem kétség, hogy Beethoven elképesztően nagy hatással volt az utána jövő generációk klasszikus zeneszerzőire. De mi köze van a könnyűzenéhez? Gyakran mondják, hogy Beethoven visszafordíthatatlanul megváltoztatta azt, ahogyan a zenéről gondolkozunk. Darabjai és személyisége a képzeletünkben elválaszthatatlanokká váltak, akárcsak a nagy popikonok esetében. Kultikus alakja egy olyan művészideált képvisel, aki képes áttörni a saját fizikai és mentális korlátait, és a legnagyobb küzdelmek árán is mindig a kiválóságra törekszik. Az az erő és az önkifejezésnek az a mélysége, amellyel élni tudott, kortól, műfajtól és stílustól függetlenül rengeteg zenészt inspirált. A Beethoven Budán Fesztivál improvizációs estjén ezúttal a magyar könnyűzenei élet két halhatatlan ikonja, Benkő László és Balázs Fecó mutatják meg, hogyan kapcsolódhat az ő zenei világuk Beethoven műveihez.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!