Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Barokk Randevú - A Talamba Ütőegyüttes és a Swing á la Django nagykoncertje
2

Barokk Randevú - A Talamba Ütőegyüttes és a Swing á la Django nagykoncertje

A koncert látogatói betekintést nyerhetnek a két zenekar legújabb, 2023-as nagyszínpadi showműsorába is, melyből több részlet is felcsendül majd az este folyamán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 14. vasárnap, 20:00

Barokk Randevú - A Talamba Ütőegyüttes és a Swing á la Django nagykoncertje

A Liszt-díjas Talamba Ütőegyüttes és a legnépszerűbb magyar swing zenekar, a Swing à la Django közös koncertjükben barokk és klasszikus zenei örökzöldeket idéznek fel, melyeket a 20. század legismertebb tánczenei stílusaival vegyítenek és egyúttal rengeteg improvizációval fűszereznek.

Ajánlatunk


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!