Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Baló Sámuel Trió, Vendég: Dresch Mihály
2

Baló Sámuel Trió, Vendég: Dresch Mihály

Baló Sámuel egyik első, élő jazz-élménye egy Dresch Quartet koncert volt, most pedig az Opus színpadán zenélnek együtt az etnojazz kiválóságával, immár kollégaként. 2020 tavaszán alakult triójával, amelyben Richter Ambrus dobokon, Miskolczi Márk pedig nagybőgőn játszik, saját kompozíciókat mutatják be az Opusbeli koncertjükön, Dresch Mihály közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 25. szerda, 20:00

BALÓ SÁMUEL TRIÓ, VENDÉG: DRESCH MIHÁLY

Közreműködik:
Baló Sámuel - zongora
Miskolczi Márk - nagybőgő
Richter Ambrus - dob
vendég:
Dresch Mihály - tenor- és szopránszaxofon, fuhun

A fiatal zongorista, Baló Sámuel egyik első, élő jazz-élménye egy Dresch Quartet koncert volt – mondja – most pedig az Opus színpadán zenélnek együtt az etnojazz kiválóságával, immár kollégaként. Baló Sámuel édesapja, Baló István dobos révén – aki többek között Dresch Mihály régi zenésztársa – valósággal beleszületett ebbe a közegbe, így nem csoda, hogy zenéjében visszaköszönnek azok a zenei élmények, melyek gyerekkora óta érték őt. Jazz-zongora tanulmányait Grazban végezte, egy olyan intézményben (Universität für Musik und darstellende Kunst Graz), amelynek fő profilja a mainstream jazz magas szintű oktatása. Tanára, Olaf Polziehn azonban legalább ekkora hangsúlyt fektetett egy olyan szemlélet közvetítésére, amely a nyitottságra, a zsánerekkel szembeni előítéletek leküzdésére tanít. Ezen tapasztalatokat Baló Sámuel olyan szerzeményekben szintetizálja, amelyekben a hardbop és a modális jazz elemei organikus egységet alkotnak a magyar népzenei motívumokkal. 2020 tavaszán alakult triójával, amelyben Richter Ambrus dobokon, Miskolczi Márk pedig nagybőgőn játszik, ezeket a saját kompozíciókat mutatják be az Opusbeli koncertjükön, Dresch Mihály közreműködésével.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!