Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Bacsó Kristóf Triad

Bacsó Kristóf Triad

A TRIAD zenéjében a jazz és a kortárs zene elemei keverednek a kelet-európai életérzéssel. A formációt azzal a szándékkal hozta létre Bacsó Kristóf, hogy a gondosan kimunkált részek mellett fontos szerepet kaphassanak a közös improvizációk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 20:00

Bacsó Kristóf Triad

 Közreműködik:

    Bacsó Kristóf - szaxofon, effektek
    Tálas Áron - billentyűs hangszerek
    Juhász Márton - dob

„Amióta Bacsó a saját zenéjét adja elő, pályája nyílegyenesen mutat az eredetiség irányába. Komponistaként sok emlékezetes témát tett már le a kottatartóra, például a Caffeine Expresst vagy a Lunar Dance-t” – írja Zipernovszky Kornél a szaxofonosként és zeneszerzőként is kiemelkedő magyar muzsikusról. Bacsó Kristófnak az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg, amelyeken kompozícióit élvezetes hangszerelésben szólaltatta meg triója, kvartettje, kvintettje vagy éppen a Modern Art Orchestra big band, amelynek ő az egyik alapító- és kulcstagja. E formációk közül mégis TRIAD nevű zenekarára tekint saját gyermekeként, melyben egyik partnere a billentyűkön az Artisjus-díjas Tálas Áron, aki a zongora mellett nagy eredetiséggel nyúl a Fender zongorához és más elektronikus hangszínekhez is. A zenekar harmadik tagja a dobos Juhász Márton, aki mára aktív szereplője lett nemcsak a magyar, de az európai jazz vérkeringésének is. A TRIAD zenéjében a jazz és a kortárs zene elemei keverednek a kelet-európai életérzéssel. A formációt azzal a szándékkal hozta létre Bacsó Kristóf, hogy a gondosan kimunkált részek mellett fontos szerepet kaphassanak a közös improvizációk. A trió első albuma – még Oláh Tzumó Árpáddal a zongoránál – Pannon Blue címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, amelyen a világszerte ismert gitáros, Lionel Loueke volt a vendégük. A lemez 2017-ben elnyerte a Gramofon magazin „Az év magyar jazzlemeze” díját. 2019-ben nagysikerű a hazai koncertek mellett német és brazil turnékon mutatták be repertoárjuk új darabjait.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!