Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Az utca embere - Karnevál

Az utca embere - Karnevál

Karneváli hangulatba kerülünk!
Rajtatok múlik mennyire! Mindenkinek van története egy beöltözős buliról. Mi volt a valaha volt legjobb vagy legcikibb jelmezed? Kölcsönzöd, vagy készíted? Netán otthon őrzöd?

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 23. szombat, 19:00

Ha igen, hozz el nekünk bármilyen jelmezt, sapkát, sálat, kesztyűt, táskát, bundát, bolerót, szemüveget, bajszot, maszkot, parókát és mi garantáltan életre keltjük!

Ez az a nap, amikor a te cuccaid lesznek számunkra a legértékesebb kellékek!

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!