Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Az Oroszlánkirály meséje - Meseváró nyári színház 1. ea.

Az Oroszlánkirály meséje - Meseváró nyári színház 1. ea.

Az Oroszlánykirály meséjét lehet, hogy sokan ismerik már rajzfilmrõl. Most azonban a történet eredetijét láthatják, mely szereplőiben hasonló, mégis egy kicsit más. Megismerkedhetnek az afrikai szavanna állatvilágával és a zeneszerző vadonatúj, remekebbnél remekebb slágereivel, melyeket az előadáshoz komponált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Pesti Művész Színház – Az Oroszlánkirály meséje
Mujahid Zoltán – Lénárt László gyermekmusicalje

Az Oroszlánykirály meséjét lehet, hogy sokan ismerik már rajzfilmrõl. Most azonban a történet eredetijét láthatják, mely szereplőiben hasonló, mégis egy kicsit más. Megismerkedhetnek az afrikai szavanna állatvilágával és a zeneszerző vadonatúj, remekebbnél remekebb slágereivel, melyeket az előadáshoz komponált. A történet egy kis oroszlán kölyökkoráról és felnőtté válásáról szól. Egy napon gonosz nagybátyja, Scar egy szurdokba csalja Szimbát és játszópajtását Nilát, mert tudja, hogy arra fog vágtatni egy gnú csorda. Mufasa, fia segítségére siet. Bár Szimbát megmenti, ő maga áldozattá válik. Scar elhiteti a kiskölyökkel, hogy ő a tragédia okozója és azt tanácsolja Neki, hogy fusson el és soha többé ne térjen vissza. Szimba menekülés közben találkozik össze a két hihetetlenül bájos figurával, a varacskos disznóval és barátjával, akikkel együtt nőnek fel. Nila megkeresi Szimbát, megérteti Vele, hogy a trón csakis őt illeti meg, és nem felelős apja haláláért. Elindul barátaival és leszámol Scarral és a hiénák csapatával. Szimba hazája újra jó „mancsok” közé kerül, minden kivirágzik, és az állatok újra boldogok lesznek.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!