Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Az én cellám // Bukowski versek
2

Az én cellám // Bukowski versek

Bukowski költészetének valódi erejét, árnyalatait, sokszínűségét közvetíti az előadás, melyben egyenértékű a hitelesség, az irodalom és a klasszikus zene.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 19:00

Az én cellám
Bukowski versek

Az előadás szövegfolyama Charles Bukowski költészetéből merít.

Pritz Péter fordításában 2013-ban megjelent Vegyes felvágott című kötet írásaiból áll össze az előadás.
A könyv jelen pillanatban nem kapható, így aki nem ismeri ezeket verseket, az hiteles tolmácsolásban ismerkedhet meg velük, aki pedig ismeri, Hajduk Károly és a More von dir – cselló duó előadásában élvezheti ezeket a remekműveket. Bukowski költészetének valódi erejét, árnyalatait, sokszínűségét közvetíti az előadás, melyben egyenértékű a hitelesség, az irodalom és a klasszikus zene. Egyszerre megrázó és vulgáris, lesújtó és felemelő, életunt és életigenlő, fanyar humorú és fájdalmasan őszinte.


Előadják:
Hajduk Károly
More von dir - cselló duó: Kertész Endre és Rátkay Áron

Koncepció : Zsalakovics Anikó

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!