Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Az ember és az erdő csendje, Dr. Krassay László előadása

Az ember és az erdő csendje, Dr. Krassay László előadása

Gödöllői Akadémia 2020. 1. félév 4. előadása
F62 Rendezvény- és kiállítóterem
Esemény kezdése: 2020. 04. 03. (péntek) 16.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 3. péntek, 16:00

"Ezen a délutánon az erdőről, néhány különleges fáról és az emberről szeretnék beszélni. Velünk lesznek írók, költők, festők, akik gondolatokkal és történetekkel gazdagítanak bennünket, és talán a művészetükkel megsejtetik a csend titkát is. Hamvas Béla, Móra Ferenc, Fekete István, Szinnyei Merse Pál és a többiek társaságában rácsodálkozhatunk az erdő összetett világára, a fák életére és emberi arculatára, valamint az alkotó és az akadályokat legyőző emberre. Csendre nyíló ablakokból láthatjuk őket, és együtt kitekintve mienk lehet a művészi szép élménye is. A vers és próza, színek és formák mozaikjaiból összerendezett előadásra szeretettel hívom az érdeklődőket."

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!