Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2020 / Asasello Quartet II. – NRW30

Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2020 / Asasello Quartet II. – NRW30

A kölni Asasello quartet két koncertet is ad idén az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon. A BMC koncerttermében négy magyar szerző új vonósnégyeseit hallhatja a budapesti közönség. A művek az NRW Kulturstiftung, azaz az Észak-Rajna-Vesztfália Kulturális Alapítvány rendelt tőlük fennállásának 30. évfordulója alkalmából a quartet számára.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 13. hétfő, 19:30

Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál 2020 | Asasello Quartet II. – NRW30

Műsor:

Solti Árpád: AI3I3A – vonósnégyesre
Varga Judit: Ombres Densément Tissées
Balogh Máté: Dadamusik – Hommage à Kurt Schwitters & his Ursonate – vonósnégyesre
Tornyai Péter: Weitere intime Briefe

Közreműködik:

Rostislav Kozhevnikov – hegedű
Barbara Streil – hegedű
Justyna Sliwa – brácsa
Teemu Myöhänen – csello

A kölni Asasello quartet két koncertet is ad idén az Átlátszó Hang Újzenei Fesztiválon. A BMC koncerttermében négy magyar szerző új vonósnégyeseit hallhatja a budapesti közönség. A művek az NRW Kulturstiftung, azaz az Észak-Rajna-Vesztfália Kulturális Alapítvány rendelt tőlük fennállásának 30. évfordulója alkalmából a quartet számára. A darabok ősbemutatója 2019 decemberében volt Németországban.

Az Asasello Quartet egy európai kamaraegyüttes. Walter Levin Baseli Konzervatóriumban tartott kamarazene kurzusának résztvevői alapították 2000-ben. Azóta a klasszikus-romantikus repertoár, valamint többek között modern klasszikus művek előadásával szereztek nevet magunknak. A négy alapító intézményes oktatását az Alban Berg Quartettel és David Smeyersszel fejezte be a kölni Hochschule für Musik und Tanz intézményében. Számos elismerést, díjat elnyertek, öntöndíjaik pedig lehetővé tették az együttes számára, hogy egyedi elképzeléseiket, új ötleteket, hangrögzítési eljárásokat és koncert-formákat valósíthassanak meg. Az Asasello programjai átgondoltak és szofisztikáltak, sosem mainstreamek. Ha úgy hozza a szükség, az „Asasellók” örömmel kiugranak székükből vagy szmokingjukból.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!