Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Art Market Budapest / LISZT ÜNNEP 2021

Art Market Budapest / LISZT ÜNNEP 2021

Nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár

Aktuális előadások

A 2011-ben létrejött Art Market Budapest immár évtizedes múltra visszatekintő hagyománya, hogy októberben különlegesen gazdag kulturális programsorozatot és képzőművészeti fesztivált szervez valamely jelentős művészeti központ vagy kiemelkedő kulturális értékek forrásául szolgáló helyszín (város, régió vagy ország) művészetének bemutatására.

Idén a közép-európai kulturális együttműködést kívánja tovább erősíteni azzal, hogy Magyarországnak a Visegrádi Csoportban betöltött elnökségéhez kapcsolódóan ezúttal a V4-országok művészeti választékát helyezi a figyelem középpontjába. A 2021 októberében létrejövő VISEGRAD CONTEMPORARY művészeti fesztivál a Visegrádi Csoport országainak kulturális értékeire irányítja a figyelmet, és kifejezett törekvése, hogy a kortárs művészet eszközrendszerével élővé, relevánssá és a közönség számára is kézzelfoghatóvá tegye a visegrádi együttműködés gyakran elsősorban a politika szintjén és nyelvén megfogalmazott céljait és jelentőségét.

A Liszt Ünnep keretében a Müpa és az Art Today Kft. közös programja.

Ajánló


Nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár

A Pesti Vigadó várja az egyéni érdeklődők és csoportok jelentkezését a szervezett, garantált…