Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Apostol együttes koncertje

Apostol együttes koncertje

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 10. szombat, 20:30

Az együttes története 1970. nyarán kezdődött. A salgótarjáni Országos Könnyűzenei Fesztivál megnyerése, valamint az első rádió és lemezfelvétel arra ösztönözte a csapatot, hogy ezek után már ne hobby zenekar legyen. Az első átütő sikert az „Okosabban kéne élni” c. dallal érték el, és amikor 1973-ban Meződi József csatlakozott hozzájuk, különleges hangszínével hamar belopta magát a közönség szívébe, így sikerük tovább folytatódott. A zenekar a szórakoztató könnyűzene felé fordul, és sorra születnek a nagy slágerek „ A nehéz a boldogságtól búcsút venni”, „Nem tudok élni nélküled”, és a többi kitűnő dal, amiket a mai napig szívesen hallgat, dúdol mindenki. Sikerük napjainkig töretlen, titkuk a közérthetőség, mert dalaikkal megérintik az emberek szívét, azokról az érzésekről, élethelyzetekről énekelnek, amiket mindannyian átéltünk, vagy átélünk majd. Öt évtizedes munkásságuk alatt a közönség szeretete mindig elkísérte őket.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:

A kijelölt esőnap, az előadást követő nap, melyre a megváltott jegyek érvényesek. Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított első felvonás folytatásával 30 percet várunk) a jegyek az előadás dátumától számított 7 napon belül a vásárlás helyén visszaválthatók, illetve ha lehetőség van rá, más előadásra becserélhetők. Az első felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. Amennyiben nincs szünet, és lement az előadás fele, úgy megtartott előadásnak minősül. Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény elmaradásáról a szervezők legkésőbb a rendezvény napján 15:00 óráig, a www.vorosmartyemlekhaz.hu honlapon közleményt ad ki.

A szervezők fenntartják a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt a helyszínen is lemondják. Kérjük a kedves nézőket, hogy a félbeszakadt előadás esetén jegyeiket, mindenképpen őrizzék meg, mivel ez szolgál arra, hogy a pótlására kijelölt esőnapon ismét részesei lehessenek a produkciónak.

Színpad igazgató : Kelemen István

Producer : Pál Gábor

Ajánlatunk


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!