Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Apey & The Pea

Apey & The Pea

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 16. szombat, 20:00

A nagy sikerű, közös Rats Tour lezárásaként az Apey & the Pea, a Stubborn, a The Southern Oracle és a Satelles legénysége utoljára összeáll egy nagyszabású estére a Barba Negra Music Club-ban, hogy egymás után szántsák fel a színpadot és méltóképpen temessék a turnét.

Az Apey & the Pea 2017 szeptemberében jött ki legújabb, immáron harmadik anyagával, a HEX-szel, melyet a teltházas A38-on tartott lemezbemutató koncert után körbeutaztattak hazánk városaiban. A zenekar 2008-as megalakulása óta számos külföldi és itthoni sikert mondhat magáénak, többek között a 2015-ben elnyert Fonogram-díjat (Az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele kategóriában). Zenéjük magját a zúzós, klasszikus metál adja melyhez összetéveszthetetlen, sötét hangulatú előadásmód párosul.

A Stubborn 2008-ban alakult, de igazán aktív létezése 2010-től számolható.
Önmagukat Chaotic hardcore zenekarként aposztrofálják, zenéjük vegyíti a metalcore, hardcore elemeket, fogós/húzós riffekkel.
Megjelentettek 3 Ep-t, valamint egy nagylemezt (The ache of love).
Az ország szinte összes klubjában megfordultak már, valamint maguk mögött tudhatnak két EU, -és egy Balkán turnét.
A zenekar igazi ereje élőben mutatkozik meg, ugyanis igazán őrült/energikus bulikat nyomnak, ezért nem meglepő az sem, ha koncert közben egy-egy tagot a közönség soraiban, vagy épp egy hangfalat megmászva láthatsz.

A The Southern Oracle nyolc évvel ezelőtt jelent meg a hazai undergorund színtéren Slaughter At The Engagement Party néven. A banda zenéjének világára jellemző a sötét, morózus hangulat, dalszövegeik mégis minden esetben aktuális, közérdekű témákat feszegetnek. Lemezen hallgatva őket elsősorban metálzenkarnak lehetne a srácok zenéjét bekategorizálni, ám ez téves következtetés volna, hiszen a zenekar országszerte ismert lendületes, őrületes, hardcore punk koncertjeiről. A TSO 2016-ban publikált Mouthbreather című számával belekezedett az új nagylemez munkálataiba, amelyek jelenleg zajlanak. Az említett dalt meghallgatva igen lendületes, tömény mondanivalóval rendelkező albumra számíthatunk...

A Satelles egy budapesti hardcore/punk zenekar, amire látványosan hatott az ezredforduló metalcore-ja is. Legutóbbi lemezük, a The Wolf You Feed Japánban is megjelenhetett, a srácok pedig a saját turnéikon túl olyan zenekarokkal oszthatták meg a színpadot, mint a Bane, az Ignite, a While She Sleeps, a Polar vagy épp a Comeback Kid. Legutóbbi single-jük, a The Devil Behind The Mask a családon belüli erőszak ellen hívta fel a figyelmet. A zenekar második nagylemeze 2018 első felében várható.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!