Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Apáról fiúra - Vujicsics, Söndörgő, ViGaD // XVI. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál

Apáról fiúra - Vujicsics, Söndörgő, ViGaD // XVI. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál

Tavaly a Vujicsics Együttes 45 éves volt, a hozzájuk rokoni szálakkal kötődő Söndörgő a 25. évfordulóját ünnepelte, a legfiatalabbak a ViGaD zenekar pedig 5 esztendős lett. A három zenekarnak nemcsak repertoárja rokon, de tagjaikat is testvéri, apai és fiúi, nagybátyi- unokaöccsi, unokatestvéri szálak kötik össze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 29. vasárnap, 20:00

Apáról fiúra - Vujicsics, Söndörgő, ViGaD
XVI. Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva fesztivál

A Vujicsics Együttes autentikus előadásmódjával, tradicionális hangszereivel minden fellépésén lenyűgözi a közönséget. A Söndörgő szüleikhez méltó színvonalat képviselve aratja sikereit itthon és külföldön. Zenéjükben elementáris erővel törnek föl a balkáni zenei világ elemei. A ViGaD zenekar tagjai is ígéretesen bánnak a hangszereikkel, lendületes zenéjükkel bizonyítva a családi hagyomány átadás eredményességét.
A koncerten külön-külön és együtt is megszólaltatják majd a Vujicsics Tihamér és Bartók Béla által gyűjtött délszláv dallamokat.

A koncertet a Szerencsejáték Zrt. támogatja.

A szabadtéri koncerten kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány bemutatásával lehet részt venni.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!