Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Anya csak egy van - Anyák napi műsor
2

Anya csak egy van - Anyák napi műsor

"Anya csak egy van!" - Anyák napi élő online zenés üzenő műsor.
Üzenjen édesanyjának énekes művész vendégeink segítségével!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. május 2. vasárnap

Anya csak egy van - Anyák napi műsor

- Szeretne üzenni az édesanyjának?
- Szeretne üzenni a keresztanyukájának?
- Szeretne üzenni a nagymamájának?
- Szeretne üzenni a dédnagymamájának?

Vásároljon egy anyák napi jegyet és a művészek fogják felolvasni az anyák napi köszöntőjét.

Amennyiben az üzenet mellett támogatni szeretné az anyák napi programot, akkor válassza az 5000-es jegyet. Támogatását egy kis ajándékkal köszönjük meg az esemény után!

Jegyvásárlás után küldje el üzenetét nekünk a palladiumszeged@gmail.com e-mail címre, vagy a Palladium Szeged Facebook oldalán.

Palladium Szeged - Köszöntsük együtt az édesanyákat!

A fellépő művészek:

Gőbölös Krisztina

A Kriszta La Vista és a Csipa és a KISAMERIKA zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban -ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtéri színpadon. Számos sorozathoz és filmhez adja magyar hangját (Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Addams Family - A galád család, Dumbó, Trollok a világ körül).

Kádár Szabolcs János

A műsor énekesét tavaly szeptemberben láthattuk a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk (Csokonai Színház, Debrecen) és a Rock Suli (Madách Színház, Budapest) című musicalben is láthatjuk őt.

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!