Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Anton Lachky - Közép-Európa Táncszínház: Ageless Generation - Kortalan nemzedék
2

Anton Lachky - Közép-Európa Táncszínház: Ageless Generation - Kortalan nemzedék

#tiszta tánc #sebesség #öldöklő kor

English friendly

Aktuális előadások



Anton Lackhy (BE): Kortalan nemzedék
50'
TÁNC

Anton Lachky legújabb koreográfiája a Közép-Európa Táncszínház táncosai számára az ellentétek világába vezet, generációkat és kultúrákat kapcsol össze. Olyan történetek sorába repít bennünket, amelyekben minden lehetségesnek tűnik. Örvénylik, mint a víz, hol lágyan körülölel, hol könnyed szeretetteljes érintéssel simogat, míg a másik pillanatban őrülten hullámzik és magába szippant.

Az életünk minden lépését egy játékmester uralja, amely immár egész generációkat képes rabul ejteni. A sziporkázó happy end garantált!

Ha szeretnéd megérteni, hogy korunkat mi hajtja, milyenné válunk, akkor ez az est jó alkalmat ad erre. Jól esően tudjuk élvezni a koreográfia örült sebességét, virtuozitását és színes jeleneteit. Majd a tapsot követően kereshetünk válaszokat, hogy mindez miért vonzó, miközben tudjuk, hogy mindez nem fenntartható, mint ahogy a mű tempója is sokszor végletekig felfokozott. Akkor hogyan is lépjünk tovább az életünkben?

Videó:https://www.youtube.com/watch?v=RxFTXAk4ysk

Koreográfus: Anton Lachky

Táncművészek:
Sinka Lídia     
Kisbakonyi Edmond     
Horváth Léna     
Barna Krisztián     
Dabóczi Dávid     
Gyevnár Réka      
Mohai Cintia     
Kindl Gábor

Fénytervező: Selmeczi Mercédesz
Zenei szerkesztő: Madla
Produkciós vezető: Gerlits Réka  
Kommunikáció: Tóth Sára Lujza

A Szlovákiában született Anton Lachky  az Anne Teresa de Keersmaker vezette brüsszeli P.A.R.T:S.-ban tanult, majd 2004-tól a világhírű Akram Khan Company tagja , ezt követően a Les SlovaKs Dance Collective társalapítója.  Három alkotásukkal a kollektíva jelentős nemzetközi hírnevet szerzett. Anton 2012-ben megalapítja saját együttesét, az Anton Lachky Company-t.  Munkáiban a nyugati kortárs tánc, valamint a kelet-európai népi és popkultúra elemei keverednek. Saját társulata mellett hangsúlyt fektet arra is, hogy a tánc marginális területein is alkosson, hogy hozzájáruljon a fejlődéshez (Costa Rica, Helsinki, Zágráb, Göteborg, Salzburg, Budapest stb.). Ez a harmadik koreográfiája a KET táncosaival.

Támogatók: Budapest Főváros Önkormányzata; Közép-Európa Táncszínház; MMA

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!