Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ANNO 27 - „MOSTAN KINYÍLT EGY SZÉP RÓZSAVIRÁG” I.

ANNO 27 - „MOSTAN KINYÍLT EGY SZÉP RÓZSAVIRÁG” I.

Délelőtti előadásunkon az Apró, Nagy, Ifi, Felnőtt, és Cifra csoport az esti előadáson pedig a Pöttöm, Kis, Nagy, Ifi, Felnőtt produkciói kerülnek színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 11:00

ANNO 27
„MOSTAN KINYÍLT EGY SZÉP RÓZSAVIRÁG” I.


Sok szeretettel vár mindenkit a Rákospalotai Szilas Néptáncegyüttes évzáró, adventi műsorára. Az ünnep alkalmával csokorba szedve láthatják az együttes minden tagját, mind a 7 csoportját a színpadon. Délelőtti előadásunkon az Apró, Nagy, Ifi, Felnőtt, és Cifra csoport az esti előadáson pedig a Pöttöm, Kis, Nagy, Ifi, Felnőtt produkciói kerülnek színpadra, így többek között mezőföldi, sárközi, gömöri, Dél-alföldi, rimóci és bukovinai táncok lesznek láthatók.


A délutáni bemutatót se hagyják ki!

Az előadásokat a Bara Zenekar kíséri.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya,…

Utak-kapcsolatok-hálózatok Idén is szélesre tárja kapuit a Kulturális Örökség Napjai alkalmából a Pesti Vigadó!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!