Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ANIMATO 2. KOPPÁNDI JENŐ

ANIMATO 2. KOPPÁNDI JENŐ

ANIMATO SOROZAT
AZ ANIMA MUSICAE KONCERTJEI A NÁDOR TEREMBEN

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: december 8. péntek, 19:00

Kedves Közönségünk!
Koppándi Jenő váratlan megbetegedése miatt ma esti koncertünkön Saint-Saens: Rondo Capriccioso-ja és Vivaldi: Tél a Négy évszakból fog elhangzani G.Horváth László szólójával, valamint az eredetileg is tervezett Rossini: A-dúr vonós szonátája, és Dvorák: E-dúr Szerenádja.
Megértésüket köszönjük, várunk mindenkit szeretettel!


ANIMATO / 2. – Koppándi Jenő


Műsor
G. Rossini: A-dúr vonós szonáta No.2.
R. Strauss – V. Příhoda: Rózsalovag - Walzer
P. Sarasate: Carmen Fantázia
 - szünet -
A. Dvorák: E-dúr szerenád

Koncertmester: Koppándi Jenő

Ajánlatunk


Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

Ki ne ismerné a Charles Dickens tollából származó szegény árva kisfiú történetét? Twist Olivér felkavaró kalandjai most musical formájában elevenednek meg Lionel Bart szenzációnak számító alkotásában, amely a 19. századi Londonba repíti vissza a nézőket. A Viktória-korabeli Anglia viszontagságos világában felnövő kis Olivér hányattatott sorsa végül jóra fordul, mi, nézők pedig végigkövethetjük útját az árvaháztól, a tolvajbanda tagjaként rabló csibészen át, a rendezett körülmények között megnyugvó kisgyerekig.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!