Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Anilogue 2018 - Candide sorozat premier

Anilogue 2018 - Candide sorozat premier

2018. november 28. és december 2. között rendezik meg a 16. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztiválat az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 30. péntek, 21:00

Anilogue 2018 - Candide kalandjai sorozat | PREMIER
magyar animációs-akció-kaland sorozat, 94 perc, 2018
magyarul, angol felirattal

Rendező: Kreif Zsuzsanna, Turai Balázs, Bera Nándor

Író: Turai Balázs, Bera Nándor
Producer: Iványi-Bitter Brigitta, Rubesch Dávid, Fehér Károly

Voltaire klasszikusának szabad adaptációjában Candide megpróbálja elnyerni szeretett Kunigundája szívét különböző kortárs helyszíneken. A 13 epizódos sorozatban nehéz helyzetekben találja magát, és szembe kell néznie a világ kegyetlenségével. Azonban Pangloss mester utasításait követve mindig próbál optimista maradni, miközben körbeutazza a világot egy kaliforniai start-up cégtől kezdve Észak-Optimisztánon keresztül az űrig. Épp úgy, mint az eredeti regény, az adaptáció a mai politika és vallás kortárs szatírája.

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

zenés party két részben

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!