Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Állj bele! – Valódi és virtuális kapcsolataink Játszótárs: Kovács Patrícia
2

Állj bele! – Valódi és virtuális kapcsolataink Játszótárs: Kovács Patrícia

Találkozás, együttlét, közös gondolkodás, inspiráló történetek, kreatív feladatok – ez az Állj bele!, az Orlai Produkciós Iroda közösségi játéka, amely az online térben is várja az új élményekre nyitott, játékos kedvű nézőket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. április 16. péntek, 19:00

Állj bele! – Valódi és virtuális kapcsolataink Játszótárs: Kovács Patrícia

Orlai Produkciós Iroda

Találkozás, együttlét, közös gondolkodás, inspiráló történetek, kreatív feladatok – ez az Állj bele!, az Orlai Produkciós Iroda közösségi játéka, amely az online térben is várja az új élményekre nyitott, játékos kedvű nézőket. 

Állj bele! közösségi játékunk évadzáróján, április 16-án 19 órától a kapcsolatainkkal foglalkozunk, a résztvevők játszótársa pedig Kovács Patrícia lesz.

Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, régi és új, valódi és virtuális kapcsolatok – olyan témák, amelyek kortól, családi állapottól, élet- és vírushelyzettől függetlenül bárkit foglalkoztatnak.

Vajon könnyebben alakítunk ki kapcsolatokat online, mint személyesen? Mi a fontosabb a másikban: a hozzánk hasonló vagy a tőlünk eltérő tulajdonságai? A vírushelyzetben az email, a Facebook, a Skype, a Zoom szorosabbá tette kapcsolatainkat? Az online kapcsolattartás hosszabb távon is működtethető? A mai korban könnyebb a társkeresés, mint a randiappok nélküli világban volt? Lehet-e több Nagy Ő az életünkben?

A kérdésekre nincsen egyetlen helyes válasz, hiszen mindenki a saját megélt élményeiből vagy másoktól szerzett tapasztalataiból indul ki.

Az Állj bele! játékvezetői, Csikász Ágnes és Nagy Zsombor drámainstruktorok vezetésével izgalmas, sokakat érdeklő kérdéseket boncolgatunk, köztük társadalmi, szociális, sőt akár tabutémákat is. A kétórás alkalmakon megosztjuk egymással gondolatainkat, különböző véleményeket és nézőpontokat vizsgálunk meg. A játékos estékhez minden alkalommal csatlakozik hozzánk az Orlai Produkciós Iroda alkotóközösségének egy-egy tagja is.

A játékban maximum 20 fő vehet részt.

Az Állj bele! játékot a Zoom platformon valósítjuk meg. A részvételhez fontos a stabil internetkapcsolat, a kamera és a mikrofon, ajánlott a fülhallgató vagy a headset. A játékba mindenki a saját eszközéről (ajánlott a laptop vagy az asztali gép) jelentkezik be. Egy eszközről csak egy fő vehet részt a játékban. Előzetesen célszerű letölteni az ingyenes Zoom alkalmazást (letölthető innen: https://zoom.us/).

Az esemény előtt 24 órával küldjük el a jegyvásárlásnál megadott emailcímre az előzetes tájékoztatót és a belépéshez szükséges linket. A programot pontosan kezdjük, a későket a játék jellege miatt nem tudjuk beengedni az online térbe.

AZ ELŐADÁS IDŐTARTALMA

120 perc

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!