Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ÁLLJ BELE! Közösségi színházi játék MI LETT VOLNA HA... Kovács Patrícia/Mészáros Máté/Schruff Milán

ÁLLJ BELE! Közösségi színházi játék MI LETT VOLNA HA... Kovács Patrícia/Mészáros Máté/Schruff Milán

Programsorozatunk középpontjában az Orlai Produkciós Iroda előadásai által felvetett tabutémák állnak. Ezekről Önökkel, a résztvevőkkel, drámapedagógiai formákon keresztül gondolkodunk. Két órában interaktív módon osztjuk meg egymással a különböző véleményeket, és vizsgáljuk az eltérő nézőpontokat.

Állj bele!

Programsorozatunk középpontjában az Orlai Produkciós Iroda előadásai által felvetett tabutémák állnak. Ezekről Önökkel, a résztvevőkkel, drámapedagógiai formákon keresztül gondolkodunk. Két órában interaktív módon osztjuk meg egymással a különböző véleményeket, és vizsgáljuk az eltérő nézőpontokat. Minden alkalommal együtt járja körbe velünk a témát az Orlai Produkciós Iroda alkotóközösségének egy vagy több tagja is.
Foglalkozásainkra minden hónap második péntekén kerül sor.


Február 14. 18:00 – Mi lett volna, ha…

Egy-egy drámai vagy szűrreálisan komikus helyzetben mindenki eljátszott már ezzel a gondolattal: Hogyan alakult volna az életünk, ha…? Igaz-e a mondás, hogy mindenki a maga sorsának kovácsa, vagy valóban léteznek eleve elrendelt dolgok? Az Orlai Produkciós Iroda Secondlife, avagy kétéeletem című előadása kapcsán februárban erre keressük a választ.

Játszótárs: Kovács Patrícia / Mészáros Máté/ Schruff Milán


IDŐPONTOK ÉS TÉMÁK:
Január 10. 18:00 – Közösségi színházi játék a másságról
Február 14. 18:00 – Mi lett volna, ha…
Március 13. 18:00 – Velünk élő erőszak


.

Ajánló


Tizenkét év sikerszéria után öt nagylemezzel, több milliós Youtube nézettséggel és számos rádiós…

Két óra muzsika, csodálatos zenei élmény és önfeledt szórakozás a Margitszigeten – ezt…