Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Állati színjáték

Állati színjáték

Láttatok már mesefilmet? A legendás Ezopusz Színtársulat tagjai még soha. Egy sikeres előadásukat követően egyik rajongójuk ajándékot küld nekik: kedvenc mesefilmjei kedvenc részeit. Az állatokat annyira lenyűgözi Gyalogkakukk hihetetlen gyorsasága, Tom és Jerry páratlan tűrőképessége, Shrek iszonyú ereje, hogy a társulat azonnal felbomlik és a tagok új munka után néznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 11:00

A kis vaksi Vakond - a társulat súgója - azonban nem hagyja annyiban. Útra kel, hogy felkeresse társait és együtt kinyomozzák, mi a különbség a valóság és a mesevilág között.

Valcz Péter: ÁLLATI SZÍNJÁTÉK

Játsszák:
FELLINGER DOMONKOS
GYURIS TIBOR
KERÉK BENJAMIN M.V.
KÓNYA MERLIN RENÁTA
OLAJOS GÁBOR
PREGITZER FRUZSINA
  
Díszlettervező: BOLDIZSÁR ZSOLT
Jelmeztervező: KOVÁCS FLÓRA
Zenei vezető: TAMÁS ATTILA
A rendező munkatársa: TANYIK ZSÓFIA
Rendező: VALCZ PÉTER

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!