Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


All Sounds Considered. A hang mint médium. A hang mint médium a művészetben.

All Sounds Considered. A hang mint médium. A hang mint médium a művészetben.

All Sounds Considered. A hang mint médium. A hang mint médium a művészetben.
Az UH FEST 2018 keretében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 7. vasárnap, 15:00

15:00-17:00 filmvetítés (egy szünettel)
17:00-18:00 beszélgetés

Az All Sounds Considered (ASC) „free-cumentary” a hang és a csend   állapotát vizsgálja dogmák és előre megfogalmazott elméletek nélkül. A Goran Vejvoda sound designer és Florence Müller kurátor által készített dokumentumfilm egyedi megközelítési aspektusokat mutat be, melyek kontinenseken átívelve együtt definiálják a (hang)művészet izgalmas területeit.
 
Stratégiák, ötletek és alkotások sokféleségén keresztül, moduláris és nem kronológiai megközelítésben kalauzol különféle irányok felé, olyan fontos fókuszelemekre tekintve, amelyek e hatalmas panorámát alkotják. Művészek, könyvek, kiállítások, előadások, interjúk, hangszerek és gépek segítségével fedezhetjük fel a kortárs hangművészet világát.
 
Az ASC olyan újító megközelítési módok és hangok útján vezet, melyeket a világ különböző tájain alkotó zeneszerzők és képzőművészek, kutatók és feltalálók rögzítettek, dolgoztak ki közös küldetésük során. A két részben egy olyan multimédiás eszközfejlődés-történet és utazás részesei lehetünk, melynek középpontjában a hangspektrumok és azok sokszor taszítóan vonzó ciklikus ismétlődései állnak.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!