Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Al Di Meola Opus Tour 2019

Al Di Meola Opus Tour 2019

A Grammy-díjas, világszerte ismert gitárművész ez elmúlt évtizedekben megalapozta hírnevét a szóló- és a más zenészekkel közös produkcióival. Karrierje során a jazz és rock legnagyobb előadóival dolgozott együtt.Az összes létező fontos díjat begyűjtötte már, amit egy gitáros kaphat.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 11. szombat, 20:30

A Grammy-díjas, világszerte ismert gitárművész ez elmúlt évtizedekben megalapozta hírnevét a szóló- és a más zenészekkel közös produkcióival. Karrierje során a jazz és rock legnagyobb előadóival dolgozott együtt, csak néhány közülük: Frank Zappa, Jimmy Page, Stevie Wonder, Chick Corea, Paco De Lucia, John McLaughlin, Stanley Clarke, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Herbie Hancock.
Az összes létező fontos díjat begyűjtötte már, amit egy gitáros kaphat.

A szinte hihetetlen, munkákban gazdag munkássága ellenére, még mindig az új utakat és kihívásokat keresi, a zenéjét új irányokba tolja.
Az elmúlt években szinte mindent újrakezdett, zenéjében és a magánéletében is. A 2018 tavaszán megjelent Opus című albumáról így nyilatkozik: „Az OPUS-szal szeretném tovább fejleszteni komponista készségeimet, és azt hiszem ez a fejlődés a személyemre is mélyen hatott, komponista-gitárossá változtam a korábbi gitáros-komponistából. Ugyanakkor ez a felvétel új korszakot jelent az életemben. Először írtam életemben úgy zenét, hogy teljes boldogságban élek a feleségemmel, van egy csodálatos kislányom és családom, akik minden nap inspirálnak engem. Hiszem, hogy ez megmutatkozik a zenémben is.”

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!