Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Aki Takase Carmen Rhapsody (JP/DE/FR)
4

Aki Takase Carmen Rhapsody (JP/DE/FR)

Aki Takase – aki már több formációval szerepelt az Opus színpadán, és akinek Japanic című együttesével, valamint a szaxofonos Daniel Erdmannal duóban lemeze is megjelent a BMC Records gondozásában – kísérletező kedvét ezúttal a klasszikus zene irányába nyújtogatja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 20:00

Aki Takase Carmen Rhapsody (JP/DE/FR)

Közreműködik:
Aki Takase - zongora
Mayumi Nakamura - mezzoszoprán
Daniel Erdmann - szaxofon
Vincent Courtois - cselló

Aki Takase, a Németországban élő, japán zongorista – aki már több formációval szerepelt az Opus színpadán, és akinek Japanic című együttesével, valamint a szaxofonos Daniel Erdmannal duóban lemeze is megjelent a BMC Records gondozásában – kísérletező kedvét ezúttal a klasszikus zene irányába nyújtogatja: a szintén japán származású operaénekessel, Mayumi Nakamurával, valamint Daniel Erdmannal és annak csellista jóbarátjával, Vincent Curtois-val Georges Bizet Carmenjét jazz-kamarazenekarra alkalmazta. Aki Takase a két éve tartó alkotófolyamat során Bizet klasszikusát többek között John Cage által inspirált zenei elemekkel kombinálta, akinek kompozíciós technikája és látásmódja nagy hatással volt Takase zenei gondolkodására is. A zenészek az Opus Jazz Clubban adandó koncertjük napjaiban lemezre is rögzítik a Carmen Rhapsodyt a BMC Records Stúdiójában.  

Az Opus Jazz Club csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
A maszkviselés az étel- és italfogyasztás idejét kivéve kötelező a BMC területén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!