Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A zene/teljes/története - Danubia Zenekar

A zene/teljes/története - Danubia Zenekar

Lehetetlen, őrült ugyanakkor rendkívül szórakoztató vállalkozásra adtuk a fejünket: megkértünk három kiváló szerzőt, foglalják össze nekünk egy koncertműsorban a zenetörténetet. Már úgy az egészet, az őskori furulyáktól Madonnáig és tovább.

Aktuális előadások



Amire számítani lehet: ismerős dallamok farsangi kavalkádja a szerzők saját rendszerébe helyezve, középkori enciklopédia, melyben a gyomorrontást elűző kotyvalék a szentkép és a pajkos novella közt kap helyet, összegzés és játék, humor és szépség őrült körforgása. Aki szereti a kalandokat és negyvenezer év zenéit szeretné egy estén meghallgatni, annak kihagyhatatlan alkalom ez a koncert.

Műsor
Vajda Gergely - Új mű - A kezdetektől Bach-ig
Varga Judit - Új mű - HAydn-tól R. STrauss-ig
Dargay Marcell - Új mű - Bartók, Stravinsky-tól napjainkig a popzenével együttvezényel: Vajda Gergely
Beavató

Eckhardt Gábor zongoraművész, zenepedagógus a zeneakadémiai koncertek előtt az esti programhoz kapcsolódóan informatív, ugyanakkor szórakoztató előadásokat tart, amelyek megmutatják a művek közötti összefüggéseket, az aznapi koncert műsor-összeállításának szempontjait. A 17.45-kor kezdődő előadások aznapi koncertjeggyel látogathatók.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!