Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A varázslatos utazótáska

A varázslatos utazótáska

A VARÁZSALTOS UTAZÓTÁSKA

Készen állsz egy képzeletbeli és varázslatos föld körüli utazásra?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 20. szombat, 18:00

Damien White egy különleges kalandra invitál, ahol a föld olyan helyeit és országait járjuk be, ahol megnézhetünk egy-két nagyon izgalmas és látványos csodát, trükköt, illúziót.

Tudtad például, hogy a híres pohár és golyó játékot már 5000 évvel ezelőtt az egyiptomiak is bemutatták? És mi a helyzet Indiával és a varázslatos kötelekkel? De van ennél misztikusabb része is a földnek, hiszen a maják, az ősi Kína és a rég elfeledett népek is tartogatnak számunkra varázslatos meglepetéseket.

Gyere és szállj fel te is képzeletbeli repülőgépünkre, ahol a kapitány, Damien megmutatja neked a világ egy csodákkal és varázslattal teli másik arcát is.
A műsor jellemzői
Gyerekeknek (6 éves kórtól) és felnőtteknek egyaránt ajánlott.

A műsor időtartama körülbelül másfél óra.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!