Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A tehetség napja 2024 - Napijegy

A tehetség napja 2024 - Napijegy

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 11:00

Öt évvel ezelőtt rendezte meg a Zeneakadémia először A tehetség napja címmel azt az egynapos programot, amelynek célja, hogy a közönség betekinthessen „a kulisszák mögé”, képet kaphasson arról, hogyan is zajlanak az egyetem hétköznapjai, a tanórák, illetve sok esetben először találkozhasson azokkal a fiatal tehetségekkel, akik pár év múlva talán a zenei élet új csillagai lesznek. A tehetség nemcsak titokzatosságot és kiváltságosságot kölcsönöz annak, aki rendelkezik vele, de egyúttal fegyelmet is követel tőle. Mibenlétét régóta kutatják filozófusok, esztéták, pedagógusok és újabban neurológusok is. A nyílt nap abba a titokba avatja be az érdeklődőket, miként lehet a rendkívüli adottságokat a lehető legsokoldalúbban, legpontosabban és legértékesebben érvényre juttatni.

Ajánlatunk


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!