Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A tehetség napja 2024 - Napijegy

A tehetség napja 2024 - Napijegy

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 11:00

Öt évvel ezelőtt rendezte meg a Zeneakadémia először A tehetség napja címmel azt az egynapos programot, amelynek célja, hogy a közönség betekinthessen „a kulisszák mögé”, képet kaphasson arról, hogyan is zajlanak az egyetem hétköznapjai, a tanórák, illetve sok esetben először találkozhasson azokkal a fiatal tehetségekkel, akik pár év múlva talán a zenei élet új csillagai lesznek. A tehetség nemcsak titokzatosságot és kiváltságosságot kölcsönöz annak, aki rendelkezik vele, de egyúttal fegyelmet is követel tőle. Mibenlétét régóta kutatják filozófusok, esztéták, pedagógusok és újabban neurológusok is. A nyílt nap abba a titokba avatja be az érdeklődőket, miként lehet a rendkívüli adottságokat a lehető legsokoldalúbban, legpontosabban és legértékesebben érvényre juttatni.

Ajánlatunk


Agatha Christie: Az Egérfogó - krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott…

Legyetek jók, ha tudtok - zenés játék két részben Luigi Magni és Bernardino Zapponi filmje alapján

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!