Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A Szindbád vendége: Mészáros Árpád Zsolt

A Szindbád vendége: Mészáros Árpád Zsolt

A népszerű színész, énekes, Mészáros Árpád Zsolt lesz a Szindbád szeptemberi vendége.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 22. csütörtök, 18:00

A SZINDBÁD VENDÉGE: MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLT

1974. március 23-án született Nyíregyházán. Saját bevallása szerint soha nem akart színész lenni, bár már gyerekkorában színjátszó körbe járt, hogy kiélhesse szereplési vágyát. Egy nap statisztákat kerestek a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházba. A meghallgatásra csak a tanóráról való igazolás reményében ment el, ennek eredménye egy forradalmár szerepe lett a Danton c. színdarabban. A színház színészképzőjén folyamatos képzés mellett egyre nagyobb szerepeket kapott. 1997-ben kollégáival egy színházi vállalkozás keretében megalapította a NapFolt Produkciót, amelynek egyik nagy sikere volt a Rémségek kicsiny boltja c. darab. Az egyik előadáson megsérült és lábadozás közben látta a televízióban Miller Zoltánt, az ő hatására elkezdett éneket tanulni. A vidéki sikerek után, 2000-ben felkérést kapott a Budapesti Operettszínház igazgatójától. Az áttörő sikert a Mozart! című musical hozta meg számára 2003-ban. 2014-től a Veres 1 Színház társulatának tagja.
Főbb szerepei: Mozart! (Wolfgang Mozart), Helló! Igen?! (A katona), Rómeó és Júlia (Benvolio), A Szépség és a Szörnyeteg (Lefou), Dr. Bőregér (Frosch), Menyasszonytánc (András), Rudolf (Rudolf, trónörökös), Oltári srácok (Luke), A víg özvegy (Nyegus), Abigél (Kuncz Ferenc), Rebecca (Jack Fawell), István a király, Maya (Gorilla, Bambo), Pendragon legenda (Morvin), Abigél (Vitay Tábornok)

A SPAMALOT, avagy a Gyalog galopp című musical nagyszínpadi előadásunkban 2022. szeptember 10-től láthatja MÁZS-t a Móricz Zsigmond Színház Közönsége!

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!