Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A népzene szárnyán Cimbaliband és Szalonna és bandája

A népzene szárnyán Cimbaliband és Szalonna és bandája

A Cimbaliband ismét egy különleges, egyedi produkcióval örvendezteti meg a gödöllői nagyérdeműt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 11. vasárnap, 19:00

 Pál István Szalonna és Bandája első alkalommal koncertezik a MUZA nagytermében, és rögtön a Gödöllő Kulturájért díjas Cimbaliband vendégeként! Unger Balázs és Pál István gyermekkoruk óta jó barátok, pályafutásuk több ponton is keresztezi egymást. Kezdték a Galga zenekarban, folytatták a Magyar Állami Népi Együttesben, a Fonó zenekarban, majd a Szalonna és Bandájában, ráadásul Szalonna a Cimbaliband több lemezén is szerepel mint vendégmuzsikus. Kézenfekvő volt tehát az ötlet, hogy egy nagyszabású közös műsort készítsenek 2018 őszére, melynek ősbemutatójához nem is találhattak volna jobb helyszínt mint a MUZA. A Népzene szárnyán című koncertjükön a két zenekar legnépszerűbb dalait adják majd elő, különleges újrahangszerelt változatokban. Érdemes lesz odafigyelni Ürmös Sándor és Unger Balázs cimbalomdújára, vagy éppen Pál István Szalonna és a Cimbaliband hegedűsének, Solymosi Máténak vonópárbajára, és akkor még a többi nagyszerű zenészt még nem is említettük! A koncertről hang és képfelvétel készül, hiszen az ősbemutató után több helyszínen is szeretné bemutatni a Népzene szárnyánt a két banda!

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!