Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A megmentő

A megmentő

A Láthatáron Csoport az idei évadban új helyszínen, az Itt és Most Közösségi Térben játssza tragikomikus előadását egy kasztráló anyáról és két lánytestvérről, akik nem tudták szeretni egymást.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 9. szombat, 19:00

A megmentő - családtörténet egy testvérpár szemszögéből

A Láthatáron Csoport az idei évadban új helyszínen, az Itt és Most Közösségi Térben játssza tragikomikus előadását egy kasztráló anyáról és két lánytestvérről, akik nem tudták szeretni egymást. Kincses Réka Berlinben élő erdélyi származású író nemzeteken átívelő darabját a „Queendom”-ot jegyző Szabó Veronika rendezte és Feuer Yvette, valamint Alida Bevk szlovén-magyar színésznő adják elő. Az abszurd és a pszichológiai realizmus elemeit vegyítő produkció a felnövés és önmagunk megismerésének rögös útjairól, szüleink megértéséről és megnemértéséről szól, és a tudatlanság és a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz!

"Nekem nagyon szerencsés természetem van! Ha nem lenne ilyen szerencsés természetem, akkor a drága jó Anyukádat már rég háromba vágtam volna, a margóvágóval!"

Az előadás szereplői:
Feuer Yvette és Alida Bevk

Rendező: Szabó Veronika
Író: Kincses Réka
Látvány és jelmez: Palánki Hedvig
Zene/Hang: Somló Dávid
Fény- és hangtechnika: Batta Gábor
Fotók: Mónus Marci

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!