Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A Megfeszített

A Megfeszített

A Megfeszített című rockopera mai világunkba transzponált bibliai történetet mesél el. A Jónak és a Rossznak a küzdelmén keresztül arra keresi a választ, hogy korunkban milyen emberi szándékok, morális értékek állíthatók szembe az emberiség szellemi, erkölcsi romlását célzó folyamatokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 31. szombat, 19:00

Koltai Gergely – Szűts István – Kormorán: A Megfeszített
rockopera

A Megfeszített című rockopera mai világunkba transzponált bibliai történetet mesél el. A Jónak és a Rossznak a küzdelmén keresztül arra keresi a választ, hogy korunkban milyen emberi szándékok, morális értékek állíthatók szembe az emberiség szellemi, erkölcsi romlását célzó folyamatokkal. A Megfeszített válasza az, hogy csak a Mester által képviselt szeretet hatalma és a megbocsátás hozhat fényt életünkbe, s űzheti el a Mammon uralmának sötétségét.  A mű és az előadás felhívja a figyelmet arra, hogy egy gyökereit, identitását veszített nemzet csak akkor képes magára eszmélni, csak akkor tud egy szebb és jobb világot teremteni, ha visszatalál az eredendő értékekhez, amelyek nélkül bizonytalanul sodródunk a mindennapok útvesztőiben.

Zeneszerző - szövegíró: Koltay Gergely Kossuth díjas
Az Üdvözlégy Mária ima zenéjét Szűts István szerezte
A zenefelvételt a Kormorán együttes készítette.

Rendező: Koltay Gábor Balázs Béla-díja Érdemes Művész

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!