Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A Lumen Christi Gospel Kórus előadása

A Lumen Christi Gospel Kórus előadása

Pünkösdi Koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 1. szerda, 19:30

 

A Lumen Christi Gospel Kórus a “fekete gospel” zene hazai képviselője. A Kórus előadásában többek között az Apácashow I-II című filmek betétdalai, illetve tradicionális spirituálék átiratai, valamint díjnyertes számok csendülnek fel a kortárs gospel világából.

A Kórus eddig 5 CD-t jelentetett meg, legutóbb 2018-ban a kórus alapításának 20. évfordulójára Hold On címmel, amit a MOM Művelődési Házban ünnepi koncert keretében mutattak be december 9-én telt ház előtt.

A Lumen Christi Gospel Kórus számos alkalommal szerepelt nemzetközi kórusversenyen. 2015 júliusában, Magdeburgban az Európai Kórusversenyen a bajnokok versenyében gospel/spirituale kategóriában ezüstérmet nyert, 2017 áprilisában pedig a Budapesti Nemzetközi Kórusversenyen arany diplomát szerzett. 2019 áprilisában a kórus a Budapesti Nemzetközi Kórusversenyen megnyerte a gospel/pop/modern kategóriát. A Kórus 2019 júniusában meghívást kapott New Yorkba, hogy egy nagy nemzetközi kórus részeként a Carnegie Hallban előadja Robert Ray Gospel Miséjét.

A Lumen Christi Gospel Kórus 2021-ben október 30-a és november 3-a között részt vehetett a 11. Kórus Olimpián (World Choir Games 21) Belgiumban, ahol a bajnokok versenyében a gospel/spirituale kategóriában ezüstérmet nyert. Pünkösdi koncertjükön a régi, kihagyhatatlan kedvencek mellett, bemutatják a Kórus olimpiai ezüstérmes versenyprogramját, valamint vadonatúj dalokkal is kedveskednek a közönségnek.

 

Szervező: Jézus Szíve Alapítvány

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!