Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A lányom pasiját szeretem
2

A lányom pasiját szeretem

komédia 2 részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 22. kedd, 19:00

Gazdag, híres és 20 éve egyedülálló. Abigail éli a középkorú szingli nők életét, mikor lánya beállít egy idegesítő, hatvanas pasival, akinek sosem volt harmincasnál idősebb barátnője. Miért forgatja ez fel hősnőnk életét? Mert végzetesen beleszeret. Hihetetlen kalandsorozat veszi kezdetedét, melyben olyan kérdések is terítékre kerülnek, mint egy elrontott anya- lánya kapcsolat.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!