Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A kis herceg / Der kleine Prinz

A kis herceg / Der kleine Prinz

Gilles Dyrek: Velence hóban

Ez a vígjáték kifinomult humorral nyúl hozzá az idegenek témájához, felhőtlen szórakozást biztosítva a közönség számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 3. csütörtök, 18:00

Gilles Dyrek: Velence hóban

„Maradok, de pokollá teszem az estéd.” - ígéri meg kedvesének Patrícia, mert valójában semmi kedve párja régi barátjánál és annak menyasszonyánál vacsorázni, mivel még csak nem is ismeri őket. A felszínes csevej közben egy szót sem szól, melyből a vendéglátó pár azt a következtetést vonja le, hogy Patrícia külföldi, és ennek megfelelően bánnak is vele. Patrícia örömmel veszi a lapot, így válik számára – és a közönség számára is - egy feszült hangulatú vacsorából egyre szórakoztatóbbá az este.

Ez a vígjáték kifinomult humorral nyúl hozzá az idegenek témájához, felhőtlen szórakozást biztosítva a közönség számára.

Ismét Kecskemétre látogat a híres szekszárdi németnyelvű társulat. A Deutsche Bühne Ungarn nem ismeretlen a színházrajongók körében, hiszen országszerte teltházzal játszanak. A tavalyi évadban sem okoztak csalódást a kecskeméti nézőknek, ezért idén is meg szeretnénk örvendeztetni őket egy három-előadásos bérlet lehetőségével. Természetesen az előadások német nyelvűek, de felirattal bárki számára élvezhetőek. Az előadások helyszíne ezúttal is a Hírös Város Turisztikai Közpntban, az Új Kelemen László Kamaraszínházban lesz.

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!