Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A kis herceg
4

Aktuális előadások



Antoine de Saint-Exupéry – A kis herceg
…gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek Az előadás kifejezetten az eredeti szövegre és az eredeti rajzokra épülő egyedi hangulatvilágú, kétszemélyes; mini, korszerű, zenés mese színház, 9-99 éves „fölnőtteknek”.

Mesélő: Vecsei H. Miklós
Zene: Csorba Lóci
Gyártásvezető: Bessenyei Gábor
Dramaturgia, ötlet: Vecsei H. Miklós és Seres Tamás
Rendező, kreatív: Seres Tamás
A fotókat készítette: Stépán Virág

Az előadás kifejezetten az eredeti szövegre és az eredeti rajzokra épülő egyedi hangulatvilágú, kétszemélyes; mini, korszerű, zenés mese színház, 9-99 éves „fölnőtteknek”.
Hasi (Vecsei H. Miklós) mesél, minden szerepben, mintegy önmagával dialógban, voltaképpen a Rókán kívül, minden szerepben Őt láthatjuk. Lóci (Csorba Lóránt énekes, gitáros) dalokkal kíséri a történetet, beszáll a játékba – duetteznek a színpadon.
Mindehhez jön még a vetítés. A kis Herceg könyv eredeti, klasszikus ábrázolásai bukkanak fel az adott dramaturgiai pontokon, (rózsa, kígyó, bolygó, róka, kis herceg, sál, csillag, kráter stb.) végig kísérve a történetet.
Ez az előadás egy időutazás, néhol mese, néhol dal, néhol narráció, néhol effekt és atmoszféra. Álom.

Az előadás hossza: 90 perc, szünet nélkül.

Az előadás a Kossuth Művelődési Központ udvarán, rossz idő esetén az intézmény nagytermében kerül megrendezésre! (Esőnap nincs!)
Bejárat a Szent István út felől, parkolási lehetőség az épület melletti utcában (Lakos dr. utca).
A rendezvény a Kossuth Művelődési Központ „Kaszinó-terasz 2024” programsorozatának részeként valósul meg.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!