Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A HOLNEMVOLTBOLT

A HOLNEMVOLTBOLT

S. Csonka Hajnalka: A Holnemvoltbolt
mesejáték világhírű rajzfilmdalokkal
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 20. szombat, 16:00

Vince igazi lázadó kamasz, aki haragszik az egész világra. A Holnemvoltbolt küszöbét átlépve azonban megváltozik az élete. Megismeri a bölcs Pum apót, megtalálja a varázslatos tárgyakat, a nagy kalandokat és saját magát. Célja, értelme, küldetése lesz életének. Dacos kamaszból, megfontolt kisfelnőtt lesz, aki elutazva Meseországba barátságot köt Zengővel a páncél nélküli teknősbékával és harc nélkül győzi le a gonosz polipot, hogy elhozza az embereknek a Fényt.
Olyan volt mint bármelyikünk és olyanná vált, mint amire mindannyian vágyunk.

A darabban felcsendül számos a rajzfilmek világából közismert dal és különleges színpadi - és show elemekkel, valamint tánckarral és nem utolsó sorban egy kiváló színészgárdával kerül bemutatásra.

Ajánlatunk


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!