Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A három kismalac - báb-mesejáték és közös bábkészítés

A három kismalac - báb-mesejáték és közös bábkészítés

A klasszikus mese interaktív, humoros átdolgozása, melyben Röfi, Böfi és Töfi kinövik otthoni házukat, ezért útra kelnek, hogy mindenki saját házat építsen magának. A mese különlegessége, hogy a gyerekek is főhősökké válnak, sőt, egy két erdei állat is megjelenik majd a színen, csak el ne kapja őket is a farkas.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 24. vasárnap, 10:30

Szereplők: Röfi, Böfi, Töfi, Ordas farkas, a gyerekek és...a többi TITOK!!

A terem befogadóképessége véges, illetve figyelnünk kell a biztonságra is, ezért a jegyek korlátozott számban érhetőek el.
A részvétel, illetve a tényleges helyfoglalás a jegy megvásárlásával történik.
A bábelőadás után a gyermekek elkészíthetik a mesében látott egyik röfikét, amit természetesen haza is vihetnek magukkal ajándékba, így újra eljátszhatják majd otthon a mesét.
A tenyérbábot a legkisebbek is el tudják készíteni. A gyerekeknek kell majd életre kelteniük a kis malackát, mégpedig úgy, hogy a szemet, szájat, orrocskát, farkincát maguk rajzolják meg a bábra. Így lesz igazán egyedi a kisröfi, a gyerekek pedig így lesznek gazdagabbak nem csupán a mese élményével, hanem egy kézzelfogható ajándékkal is.

Báb-mesejáték a Manócska Társulattal, az előadás után közös bábkészítéssel.
3-8 éves korúaknak ajánljuk

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Ajánló


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!